Busquem 5 operaris per cobrir places en la nostra empresa.
ENCARREGAT DE SALA OFICIAL DE 1a DE CARNISSER
Feines a realitzar:
• Distribuir i organitzar la feina.
• Controlar estoc.
• Supervisar feina dels treballadors.
• Preparar comandes.
Perfil de la persona:
• Flexibilitat d’horaris, carnet propi i proximitat.
• Persona Amb experiència professional en el sector de la indústria càrnia i experiència en la gestió d’encarregat sobre tota la plantilla de treballadors de l’empresa.
• Responsable, facilitat d’adaptació en la nostra manera de treballar.
• Saber portar els treballadors tant en l’àmbit professional com a vegades personal.
• Tenir un caràcter d’autoritat i a la vegada educat i simpàtic sobre tots els treballadors.
Horaris:
• Hivern (octubre fins març) : 05:00 h mati fins a les 15:00 h de dilluns a divendres.
• Estiu (abril fins setembre): 05:00 h mati fins a les 15:00 h de dilluns a dissabte.
OFICIAL DE 1a DE CARNISSER
Feines a realitzar:
• Desfer: Vedella, porc, xai i pollastre.
• Tallar: Vedella (xurrasco, estofat, bistecs, entrecots…), xai, pollastre, porc…
• Preparar comandes.
Perfil de la persona:
• Persona jove entre vint anys i cinquanta-cinc anys, en bon estat físic.
• Flexibilitat d’horaris, carnet propi i proximitat.
• Responsable, amb ganes d’aprendre i facilitat d’adaptació en el treball, companyonia, experiència professional en el sector.
Horaris:
• Hivern (octubre fins març) : 05:00 h mati fins a 13:00 h de dilluns a divendres
• Estiu (abril fins setembre): 05:00 h mati fins a 15:00 h de dilluns a dissabte.
COMERCIAL DE VENDES
Feines a realitzar:
• Vendre tota la nostra cartera de productes a clients de restaurants, hotels i carnisseries, rostisseries.
• Seguiment, trucades i visites de tota una cartera de clients ja existents per l’empresa.
• Augmentar la cartera de clients dins les diferents zones acordades.
• Fer clients nous i augmentar les vendes dels clients ja existents.
• Cobrament de factures d’una part dels clients.
• Tenir el 95% de disponibilitat d’horaris per atendre les trucades i visites dels clients.
Perfil de la persona:
• Persona jove entre vint-i-cinc anys i cinquanta-cinc anys.
• Tenir experiència en el sector carni i en el sector de comercial.
• Flexibilitat d’horaris, tenir carnet conduir.
• Responsable, amb ganes d’aprendre i facilitat d’adaptació en el treball, companyonia, experiència professional en el sector de la indústria càrnia i en la categoria de comercial.
• Caràcter i saber estar davant dels clients.
Horaris:
• De dilluns a divendres de 08.00 hores del matí fins a la tarda quan la feina s’hagi acabat.
• Els sis mesos d’estiu, d’abril a setembre, la possibilitat també de treballar els dissabtes.
DEPENDENT/A CARNISSERIA
Feines a realitzar:
• Saber tallar i d’especejar tota mena de productes carnis (vedella, xai, porc i aviram).
• Elaboració de productes carnis (hamburgueses, pinxos, llibrets…).
• Saber llescar tota mena d’embotit amb la llescadora.
• Tenir una bona presentació del producte.
Perfil de la persona:
• Imprescindible tenir experiència en una carnisseria o un supermercat i saber acomplir les tasques i funcions esmentades anteriorment.
• Ser una persona curosa i neta en el seu lloc de treball i a l’hora de vestir.
• Flexibilitat d’horaris, carnet propi i proximitat.
• Responsable, amb ganes d’aprendre i facilitat d’adaptació en el treball, companyonia, experiència professional en el sector.
• Ser una persona amb molt bon caràcter per poder tractar a cada un dels nostres clients.
Horaris:
• De dilluns a dissabte de 08:00 h fins a 14:00 h i de 17:00 h fins a 21:00 h amb un matí o tot un dia
de festa a la setmana.
REPARTIDOR/CONDUCTOR:
Feines a Realitzar:
• Repartir les comandes als nostres clients de diferents zones comercials
• Organitzar-se la ruta abans de sortir per complir amb els horaris de cada client
• Passar i carregar les comandes ja preparades de forma ordenada segons repartiment
• Conèixer bé els llocs de repartiment i les característiques de cada client.
Perfil de la persona:
• Persona jove amb un bon estat físic.
• Flexibilitat d’horaris, carnet propi.
• Ser una persona amb molt bon caràcter per poder tractar a cada un dels nostres clients.
• Ser responsable del seu vehicle de treball.
• Ser curosa i neta en el seu lloc de treball i a l’hora de donar una bona imatge el client.
Horaris:
• De dilluns a divendres de l’abril al setembre i de dilluns a dissabte de l’octubre al març.
• Horari a concretar segons la ruta de repartiment.
DESCARREGA LA OFERTA DE FEINA PER IMPRIMIR AQUI
Interessats trucar a:
Contactar a l’oficina: 972 63 04 07
Contactar al mòbil: Mireia 647 97 56 19
Podeu enviar C.V a mail: jrourabague@gmail.com