J.Roura Embotits Artesans

Sala d’especejament

Preparem les comandes a gust del client, subministrant peça sencera, mitges canals, quarts o filetejada.

  • sala_01

  • sala_02

  • sala_03

  • sala_04

  • sala_05

Els productes que arriben a la sala han estat triats un a un de les diferents granges de la comarca per tal que responguin als barems de qualitat que oferim.

Un equip qualificat prepara les comandes, subministrant mitges canals o peça sencera. Especegem la peça a quarts o filetejada, llesta per a la seva distribució a majoristes o envasada per a particulars.

A la sala també hi elaborem els nostres embotits curats, com la llonganissa de pagès, el fuet casolà, el xoriç, els lloms embotxats, i d’altres productes, així com els embotits cuits tipus bulls blancs i negres, la botifarra de perol, la botifarra blanca, botifarra catalana, patés de diferents sabors, sobrassada o els nostres frankfurts casolans. També hi fem els elaborats crus com botifarres de porc de pagès 100%, de rovellons, hamburgueses de vedella, de pollastre, mandonguilles, i sempre amb la garantia d’oferir el millor producte fresc i molt gustós.

Telèfon directe a la sala especejament: (+34) 972 63 02 33

Repartiment diari, de dilluns a dissabte.

Distribuïm amb els nostres camions frigorífics directament de la sala al restaurant o a l’hotel, per a majoristes i carnisseries de la costa, Girona i França.

  • Corçà – Sant Celoni
  • Corçà – Costa Brava
  • Corçà – Gironès
  • Corçà – La Jonquera
  • Corçà – França

PORCI

© Federació catalana de gremis de carnissers i xarcuters: Pernil, magra de la cuixa, espatlla, magra de l’espatlla, llom, filet, llonzes, baix – culata, coll, llonzes del coll, espinada, pany de la costella, bacó, cansalada viada, papada, ronyons, cervell, cansalada, garrons, llengua, careta i orella, retalls, peus.

OVI

© Federació catalana de gremis de carnissers i xarcuters: costelles, mitjanes, cua, coll, braons – garrons, ronyons, pit, cuixa, espatlla.

BOVI

© Federació catalana de gremis de carnissers i xarcuters: Cap de mort, coll, conill de la cuixa, conill de l’espatlla, crostó, cua, culata, culata d’espatlla i llata, falda, filet, filet de llonzes, garreta – conill de la campana, jarret, mitjana, papada, peixet, pit, revés de l’espatlla, tall rodó de la cuixa, tall rodó de l’espatlla, tapa plana.

Fes la teva comanda on-line

Si vols que et preparem una cistella amb els productes que t'agraden, escriu-nos un correu i te la preparem.

Contacta-n's
×