J.Roura Embotits Artesans

Qui som?

Roura Bagué, S.L. està situada a Corçà (Baix Empordà) i fou fundada pel senyor Josep Roura Bagué el 1979.

Som una empresa familiar que es dedica al especejament de carns nascudes i criades a la província de Girona així com a la elaboració d’embotits casolans amb segell propi. Vedella, porc, xai i pollastre d’alta qualitat, a port major i al detall que pot trobar a la botiga annexa a la sala d’especejament.

La tradició de l’empresa J. Roura parteix l’any 1957, a Can Puig de Monells de la mà dels Avis que ja tenien una botiga de queviures on veníen carn i embotits del seu bestiar de criança i d’altres productes de l’hort i queviures.

L’any 1979 obrim la botiga de Corçà a partir de la qual es solidificarà la trajectòria J. Roura, i l’any 1987 s’inaugura la sala d’especejament per donar resposta a la demanda de venda a l’engròs a restaurants, hotels i altres carnisseries de la costa, sempre mantenint la qualitat familiar d’elaboració artesanal.

J.Roura ha anat creixent, amb el pas del temps fins al dia d’avui, tant amb nombre de clients com amb nombre de treballadors. Un equip de professionals que coneixen la tradició familiar necessària per a oferir la qualitat de producte i la garantia que sempre ens ha caracteritzat.

Fes la teva comanda on-line

Si vols que et preparem una cistella amb els productes que t'agraden, escriu-nos un correu i te la preparem.

Contacta-n's
×