ENCARREGAT DE SALA OFICIAL DE 1a DE CARNISSER
Feines a realitzar
• Distribuir i organitzar la feina
• Controlar estoc
• Supervisar feina dels treballadors
• Preparar comandes
Perfil de la persona:
• Flexibilitat d’horaris, carnet propi i proximitat
• Persona Amb experiència professional en el sector de la indústria càrnica i
• experiència en la gestió d’encarregat sobre tota la plantilla de treballadors de l’empresa
• Responsable, facilitat d’adaptació a la nostra manera de treballar,
• Saber portar els treballadors tant en l’àmbit professional com a vegades personal
• Tenir un caràcter d’autoritat i a la vegada educat i simpàtic sobre tots els treballadors
Horaris:
Hivern (octubre fins març) > 05:00 h mati fins a 15:00 h de dilluns a divendres.
Estiu (abril fins setembre) > 05:00 h mati fins a 15:00 h de dilluns a dissabte
OFICIAL DE 1a DE CARNISSER
Feines a realitzar:
• Desfer: Vedella, porc, xai i pollastre
• Tallar: Vedella (xurrasco, estofat, bistecs, entrecots…), xai, pollastre, porc…
• Preparar comandes
Perfil de la persona:
• Persona jove entre 20 anys i 55 anys, en bon estat físic
• Flexibilitat d’horaris, carnet propi i proximitat
• Responsable, amb ganes d’aprendre i facilitat d’adaptació en el treball, companyerisme
experiència professional en el sector
Horaris:
Hivern (octubre fins març) > 05:00 h mati fins a 15:00 h de dilluns a divendres
Estiu (abril fins setembre) > 05:00 h mati fins a 15:00 h de dilluns a dissabte
EMBOTIDOR
Feines a realitzar:
• Fer elaborats: Botifarres, Salsitxes i tota mena d’embotits curats i cuits
• Saber utilitzar l’embotidora i fer tota classe d’embotits
• Preparar comandes
Perfil de la persona:
• Persona jove entre 20 anys i 55 anys, en bon estat físic
• Flexibilitat d’horaris, carnet propi i proximitat
• Responsable, amb ganes d’aprendre i facilitat d’adaptació en el treball companyarisme, experiència professional en el sector.
Horaris:
Hivern (octubre fins març) > 05:00 h mati fins a 15:00 h de dilluns a divendres
Estiu (abril fins setembre) > 05:00 h mati fins a 15:00 h de dilluns a dissabte
OFICIAL DE 2a AJUDANT DE SALA
Feines a realitzar:
• Fer elaborats: Hamburgueses, salsitxes, botifarres, pinxos, mandonguilles, picades,…
• Tallar: Amb la màquina de llescar, com per exemple: embotits, llom, bistecs…
• Amb la serra, com per exemple: peus, cues, garrons…
• Envasar, etiquetar, preparar safates…
• Preparar comandes
Perfil de la persona:
• Persona jove entre 20 anys i 55 anys, en bon estat físic
• Flexibilitat d’horaris, carnet propi i proximitat
• Responsable, amb ganes d’aprendre i facilitat d’adaptació en el treball, companyerisme, experiència professional en el sector.
Horaris:
Hivern (octubre fins març) > 05:00 h mati fins a 15:00 h de dilluns a divendres
Estiu (abril fins setembre) > 05:00 h mati fins a 15:00 h de dilluns a dissabte
COMERCIAL DE VENDES
Feines a realitzar:
• Vendre tota la nostra cartera de productes a clients de restaurants, Hotels , carnisseries, rostisseries.
• Seguiment, trucades i visites de tota una cartera de clients ja existents per l’empresa
• Augmentar la cartera de clients dins les diferents zones acordades.
• Fer clients nous i augmentar les vendes dels clients ja existents
• Cobrament de factures d’una part dels clients.
• Tenir el 95% de disponibilitat d’horaris per atendre les trucades i visites dels clients.
Perfil de la persona:
• Persona jove entre 25 anys i 55 anys,
• Flexibilitat d’horaris, tenir carnet conduir
• Responsable, amb ganes d’aprendre i facilitat d’adaptació en el treball, companyerisme, experiència professional en el sector de la indústria càrnica i en la categoria de
comercial
• Caràcter i saber estar davant dels clients.
Horaris:
De dilluns a divendres de 08: 00 h del matí fins a la tarda quan la feina s’hagi acabat.
Els sis mesos d’estiu d’abril a setembre la possibilitat també de treballar els dissabtes
PEÓ DE MAGATZEM
Feines a realitzar:
• Recepcionar tota entrada de gèneres de proveïdors.
• Repassar el producte i albarà estigui correcte
• Col·locar tot els productes ordenat en les diferents cambres i congelador.
• Pesar comandes de rutes de vendes dels nostres clients
Perfil de la persona:
• Persona jove entre 20 anys i 55 anys, en bon estat físic
• Flexibilitat d’horaris, carnet propi i proximitat
• Responsable, amb ganes d’aprendre i facilitat d’adaptació en el treball, companyerisme, experiència professional en el sector.
Horaris:
• Hivern (octubre fins març) > 05:00 h mati fins a 15:00 h de dilluns a divendres
• Estiu (abril fins setembre) > 05:00 h mati fins a 15:00 h de dilluns a dissabte
DEPENDENTA DE CARNISSERIA
Feines a realitzar:
• Saber tallar i d’especejar tota mena de productes carnis (vedella, xai, porc i aviram).
• Elaboració de productes carnis (hamburgueses, pinxos, llibrets, brotxetes…).
• Saber llescar tota mena d’embotit amb la llescadora.
• Ser una persona curosa i neta a l’hora de preparar les comandes als clients
• Posar el producte amb safates i bosses i ben presentat donant una bona imatge de l’empresa
• Ser neta en el lloc de treball així com en la seva higiene personal i en la roba de vestir
• Ser una persona amb molt bon caràcter per saber tractar cada un dels nostres client…
Perfil de la persona:
• Tenir moltes ganes d’aprendre, d’adaptar-se en el nostre lloc de treball, a la nostra manera de treballar i adaptar-se a tota mena de clients
• Capacitat d’aprendre ràpid les tasques i les diferents màquines a utilitzar
• Tenir vehicle propi per a desplaçar-se i que sigui de la zona propera a la botiga
• Saber fer utilitzar els nostres programes informàtics i tota classe de maquinària (maquina registradora, picadora, serra, envasadora, llescadora, TPVS, mòbil, telèfon…)
Horaris:
A concretar
REPARTIDOR
Feines a Realitzar:
• Utilitzar vehicle propi de l’empresa pel repartiment de les comandes dels clients de la zona assignada.
• Anar a buscar i carregar genero a escorxadors i /o proveïdors nostres
• Neteja un cop a la setmana caixes de plàstic
• Neteja diària i cap de setmana del vehicle utilitzat
• Responsable amb els clients i ser educat amb ells
Perfil de la persona:
• Persona jove entre 20 anys i 55 anys, en bon estat físic
• Flexibilitat d’horaris, carnet propi i proximitat
• Responsable, amb ganes d’aprendre i facilitat d’adaptació en el treball, companyerisme, experiència professional en el sector.
Horaris:
Hivern (octubre fins març) > 40 hores setmanals de dilluns a divendres
Estiu (abril fins setembre) > 40 hores setmanals de dilluns a dissabte.
1 comment
Estic molt interessada en la oferta, magatzem, embutidor o ajudant de sala