J.Roura Embotits Artesans

Personal

OFERTA DE FEINA PER SECTOR CÀRNIC

Busquem operaris per cobrir places en empresa del sector càrnic
(empresa amb selecció de carns i embotits artesans)


OFICIAL DE 1a DE CARNISSER

Feines a realitzar:

  •  Desfer: Vedella, porc, xai i pollastre
  • Tallar: Vedella (xurrasco, estofat, bistecs, entrecots…), xai, pollastre, porc…
  • Preparar comandes

Perfil de la persona:

  • Persona jove entre 20 anys i 55 anys, en bon estat físic
  • Flexibilitat d’horaris, carnet propi i proximitat
  • Responsable, amb ganes d’aprendre i facilitat d’adaptació en el treball, companyerisme i experiència professional en el sector

Horaris:

  • Jornada completa, intensiva.
  • Inici jornada: 05.00 h.

OFICIAL DE 2a AJUDANT DE SALA

Feines a realitzar:

  • Fer elaborats: Hamburgueses, salsitxes, botifarres, pinxos, mandonguilles, picades,…
    • Tallar: Amb la màquina de llescar, com per exemple: embotits, llom, bistecs…
    • Amb la serra, com per exemple: peus, cues, garrons…
    • Envasar, etiquetar, preparar safates…
    • Preparar comandes

Perfil de la persona:

• Persona jove entre 20 anys i 55 anys, en bon estat físic
• Flexibilitat d’horaris, carnet propi i proximitat
• Responsable, amb ganes d’aprendre i facilitat d’adaptació en el treball, companyerisme, experiència professional en el sector.

Horaris:

• Jornada completa, intensiva.
• Inici jornada: 05.00 h.


EMBOTIDOR

Feines a realitzar:

  • Fer elaborats: Botifarres, Salsitxes i tota mena d’embotits curats i cuits
  • Saber utilitzar l’embotidora i fer tota classe d’embotits
  • Preparar comandes

Perfil de la persona:

  • Persona jove entre 20 anys i 55 anys, en bon estat físic
  • Flexibilitat d’horaris, carnet propi i proximitat
  • Responsable, amb ganes d’aprendre i facilitat d’adaptació en el treball companyerisme, experiència professional en el sector.

Horaris:

  • Jornada completa, intensiva.
  • Inici jornada: 05.00 h.

COMERCIAL DE VENDES DEL SECTOR CÀRNIC

Feines a realitzar:

  • Vendre tota la nostra cartera de productes a clients de restaurants, Hotels, carnisseries i rostisseries.
  • Seguiment, trucades i visites de tota una cartera de clients ja existents per l’empresa
  • Augmentar la cartera de clients dins les diferents zones acordades.
  • Fer clients nous i augmentar les vendes dels clients ja existents
  • Cobrament de factures d’una part dels clients.
  • Tenir el 95% de disponibilitat d’horaris per atendre les trucades i visites dels clients.

Perfil de la persona:

  • Persona jove entre 25 anys i 55 anys,
  • Flexibilitat d’horaris, tenir carnet conduir
  • Responsable, amb ganes d’aprendre i facilitat d’adaptació en el treball, companyerisme, experiència professional en el sector de la indústria càrnica i en la categoria de comercial
  • Caràcter i saber estar davant dels clients.

PEÓ DE MAGATZEM

Feines a realitzar:

  • Recepcionar tota entrada de gèneres de proveïdors.
  • Repassar el producte i albarà estigui correcte
  • Col·locar tots els productes ordenats en les diferents cambres i congelador.
  • Pesar comandes de rutes de vendes dels nostres clients

Perfil de la persona:

  • Persona jove entre 20 anys i 55 anys, en bon estat físic
  • Flexibilitat d’horaris, carnet propi i proximitat
  • Responsable, amb ganes d’aprendre i facilitat d’adaptació en el treball, companyerisme, experiència professional en el sector.

Horaris:

  • Jornada completa, intensiva.
  • Inici jornada: 05.00 h.

ENCARREGAT DE SALA

Feines a realitzar

  • Distribuir i organitzar la feina
  • Controlar estocs
  • Supervisar feina dels treballadors
  • Preparar comandes

Perfil de la persona:

  • Flexibilitat d’horaris, carnet propi i proximitat
  • Saber organitzar la feina en els diferents departaments.
  • Persona amb experiència professional en el sector de la Indústria Càrnica
  • Experiència en la gestió d’encarregat sobre la plantilla de treballadors de l’empresa que se li assigni.
  • Responsable, facilitat d’adaptació en la nostra manera de treballar,
  • Saber portar els treballadors tant en l’àmbit professional com a vegades personal
  • Tenir un caràcter d’autoritat i a la vegada educat i simpàtic sobre tots els treballadors

Horaris:

  • Jornada completa, intensiva
  • Inici de jornada: 05:00 h

REPARTIDOR

Feines a Realitzar:

  • Utilitzar vehicle propi de l’empresa pel repartiment de les comandes dels clients de la zona assignada.
  • Anar a buscar i carregar genero a escorxadors i /o proveïdors nostres
  • Neteja un cop a la setmana caixes de plàstic
  • Neteja diària i cap de setmana del vehicle utilitzat
  • Responsable amb els clients i ser educat amb ells

Perfil de la persona:

  • Persona jove entre 20 anys i 55 anys, en bon estat físic
  • Bona presència de cares el client
  • Flexibilitat d’horaris, carnet propi i proximitat
  • Responsable, amb ganes d’apendre i facilitat d’adaptació en el treball
  • Companyarisme,
  • Experiència professional en el sector.

Horaris:

  • Jornada completa intensiva
  • Inici de jornada: a concretar

DEPENDENTA DE CARNISSERIA

Feines a realitzar:

  • Saber tallar i d’especejar tota mena de productes carnis (vedella, xai, porc i aviram).
  • Elaboració de productes carnis (hamburgueses, pinxos, llibrets, brotxetes…).
  • Saber llescar tota mena d’embotit amb la llescadora.
  • Ser una persona curosa i neta a l’hora de preparar les comandes als clients
  • Posar el producte amb safates i bosses i ben presentat donant una bona imatge de l’empresa
  • Ser neta en el lloc de treball així com en la seva higiene personal i en la roba de vestir
  • Ser una persona amb molt bon caràcter per saber tractar cada un dels nostres clients

Perfil de la persona:

  • Tenir moltes ganes d’aprendre, d’adaptar-se en el nostre lloc de treball, a la nostra manera de treballar i adaptar-se a tota mena de clients
  • Capacitat d’aprendre ràpid les tasques i les diferents màquines a utilitzar
  • Tenir vehicle propi per a desplaçar-se i que sigui de la zona propera a la botiga
  • Saber fer utilitzar els nostres programes informàtics i tota classe de maquinària (maquina registradora, picadora, serra, envasadora, llescadora, TPVS, mòbil, telèfon…)

Horaris:

  • A concretar

 


Interessats trucar a:

Contactar a l’oficina:
972 63 04 07

Contactar al mòbil:
Mireia 647 97 56 19

Podeu enviar C.V a mail: info@jroura.cat

Fes la teva comanda on-line

Si vols que et preparem una cistella amb els productes que t'agraden, escriu-nos un correu i te la preparem.

Contacta-n's
×