J.Roura Embotits Artesans

Bloc

Notícies

Oferta de feina per al sector càrnic. Octubre 2021

ENCARREGAT DE SALA OFICIAL DE 1a DE CARNISSER

Feines a realitzar
• Distribuir i organitzar la feina
• Controlar estoc
• Supervisar feina dels treballadors
• Preparar comandes
Perfil de la persona:
• Flexibilitat d’horaris, carnet propi i proximitat
• Persona Amb experiència professional en el sector de la indústria càrnica i
• experiència en la gestió d’encarregat sobre tota la plantilla de treballadors de l’empresa
• Responsable, facilitat d’adaptació a la nostra manera de treballar,
• Saber portar els treballadors tant en l’àmbit professional com a vegades personal
• Tenir un caràcter d’autoritat i a la vegada educat i simpàtic sobre tots els treballadors
Horaris:
Hivern (octubre fins març) > 05:00 h mati fins a 15:00 h de dilluns a divendres.
Estiu (abril fins setembre) > 05:00 h mati fins a 15:00 h de dilluns a dissabte


OFICIAL DE 1a DE CARNISSER

Feines a realitzar:
• Desfer: Vedella, porc, xai i pollastre
• Tallar: Vedella (xurrasco, estofat, bistecs, entrecots…), xai, pollastre, porc…
• Preparar comandes
Perfil de la persona:
• Persona jove entre 20 anys i 55 anys, en bon estat físic
• Flexibilitat d’horaris, carnet propi i proximitat
• Responsable, amb ganes d’aprendre i facilitat d’adaptació en el treball, companyerisme
experiència professional en el sector
Horaris:
Hivern (octubre fins març) > 05:00 h mati fins a 15:00 h de dilluns a divendres
Estiu (abril fins setembre) > 05:00 h mati fins a 15:00 h de dilluns a dissabte

EMBOTIDOR

Feines a realitzar:
• Fer elaborats: Botifarres, Salsitxes i tota mena d’embotits curats i cuits
• Saber utilitzar l’embotidora i fer tota classe d’embotits
• Preparar comandes
Perfil de la persona:
• Persona jove entre 20 anys i 55 anys, en bon estat físic
• Flexibilitat d’horaris, carnet propi i proximitat
• Responsable, amb ganes d’aprendre i facilitat d’adaptació en el treball companyarisme, experiència professional en el sector.
Horaris:
Hivern (octubre fins març) > 05:00 h mati fins a 15:00 h de dilluns a divendres
Estiu (abril fins setembre) > 05:00 h mati fins a 15:00 h de dilluns a dissabte

OFICIAL DE 2a AJUDANT DE SALA

Feines a realitzar:
• Fer elaborats: Hamburgueses, salsitxes, botifarres, pinxos, mandonguilles, picades,…
• Tallar: Amb la màquina de llescar, com per exemple: embotits, llom, bistecs…
• Amb la serra, com per exemple: peus, cues, garrons…
• Envasar, etiquetar, preparar safates…
• Preparar comandes
Perfil de la persona:
• Persona jove entre 20 anys i 55 anys, en bon estat físic
• Flexibilitat d’horaris, carnet propi i proximitat
• Responsable, amb ganes d’aprendre i facilitat d’adaptació en el treball, companyerisme, experiència professional en el sector.
Horaris:
Hivern (octubre fins març) > 05:00 h mati fins a 15:00 h de dilluns a divendres
Estiu (abril fins setembre) > 05:00 h mati fins a 15:00 h de dilluns a dissabte


COMERCIAL DE VENDES

Feines a realitzar:
•  Vendre tota la nostra cartera de productes a clients de restaurants, Hotels , carnisseries, rostisseries.
• Seguiment, trucades i visites de tota una cartera de clients ja existents per l’empresa
• Augmentar la cartera de clients dins les diferents zones acordades.
• Fer clients nous i augmentar les vendes dels clients ja existents
•  Cobrament de factures d’una part dels clients.
• Tenir el 95% de disponibilitat d’horaris per atendre les trucades i visites dels clients.
Perfil de la persona:
• Persona jove entre 25 anys i 55 anys,
• Flexibilitat d’horaris, tenir carnet conduir
•  Responsable, amb ganes d’aprendre i facilitat d’adaptació en el treball, companyerisme, experiència professional en el sector de la indústria càrnica i en la categoria de
comercial
• Caràcter i saber estar davant dels clients.
Horaris:
De dilluns a divendres de 08: 00 h del matí fins a la tarda quan la feina s’hagi acabat.
Els sis mesos d’estiu d’abril a setembre la possibilitat també de treballar els dissabtes

PEÓ DE MAGATZEM

Feines a realitzar:
• Recepcionar tota entrada de gèneres de proveïdors.
• Repassar el producte i albarà estigui correcte
• Col·locar tot els productes ordenat en les diferents cambres i congelador.
• Pesar comandes de rutes de vendes dels nostres clients
Perfil de la persona:
• Persona jove entre 20 anys i 55 anys, en bon estat físic
• Flexibilitat d’horaris, carnet propi i proximitat
• Responsable, amb ganes d’aprendre i facilitat d’adaptació en el treball, companyerisme, experiència professional en el sector.
Horaris:
• Hivern (octubre fins març) > 05:00 h mati fins a 15:00 h de dilluns a divendres
Estiu (abril fins setembre) > 05:00 h mati fins a 15:00 h de dilluns a dissabte

DEPENDENTA DE CARNISSERIA

Feines a realitzar:
• Saber tallar i d’especejar tota mena de productes carnis (vedella, xai, porc i aviram).
• Elaboració de productes carnis (hamburgueses, pinxos, llibrets, brotxetes…).
• Saber llescar tota mena d’embotit amb la llescadora.
• Ser una persona curosa i neta a l’hora de preparar les comandes als clients
• Posar el producte amb safates i bosses i ben presentat donant una bona imatge de l’empresa
• Ser neta en el lloc de treball així com en la seva higiene personal i en la roba de vestir
• Ser una persona amb molt bon caràcter per saber tractar cada un dels nostres client…

Perfil de la persona:
• Tenir moltes ganes d’aprendre, d’adaptar-se en el nostre lloc de treball, a la nostra manera de treballar i adaptar-se a tota mena de clients
• Capacitat d’aprendre ràpid les tasques i les diferents màquines a utilitzar
• Tenir vehicle propi per a desplaçar-se i que sigui de la zona propera a la botiga
• Saber fer utilitzar els nostres programes informàtics i tota classe de maquinària (maquina registradora, picadora, serra, envasadora, llescadora, TPVS, mòbil, telèfon…)

Horaris:
A concretar

REPARTIDOR

Feines a Realitzar:
• Utilitzar
vehicle propi de l’empresa pel repartiment de les comandes dels clients de la zona assignada.
• Anar a buscar i carregar genero a escorxadors i /o proveïdors nostres
• Neteja un cop a la setmana caixes de plàstic
• Neteja diària i cap de setmana del vehicle utilitzat
• Responsable amb els clients i ser educat amb ells
Perfil de la persona:
• Persona jove entre 20 anys i 55 anys, en bon estat físic
• Flexibilitat d’horaris, carnet propi i proximitat
• Responsable, amb ganes d’aprendre i facilitat d’adaptació en el treball, companyerisme, experiència professional en el sector.
Horaris:
Hivern (octubre fins març) > 40 hores setmanals de dilluns a divendres
Estiu (abril fins setembre) > 40 hores setmanals de dilluns a dissabte.

1 comment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Fes la teva comanda on-line

Si vols que et preparem una cistella amb els productes que t'agraden, escriu-nos un correu i te la preparem.

Contacta-n's
×