Aquests son els plats cuinats per emportar d’aquesta setmana, perquè pugueu seguir gaudint d’una bona menja des de casa i aquest NADAL no us falti de res!
Divendres 18 i dissabte 19 / 12 / 2020 teniu:Pues de porc amb salsa i all i julivert
- Ànec guisat amb bolets Nou!
- Pollastre el forn Nou!
- Sèpia amb mandonguilles i pèsols
- Cargols amb salsa Nou!
- Canalons de carn amb beixamel i formatge
- Canalons d’espinacs amb beixamel i formatge
- Croquetes de diferents varietats: pollastre, rostit, bacallà, formatge de cabra amb ceps, d’espinacs amb formatge gorgonzola…
- Caldo d’escudella
Sempre amb verdures del propi hort, i carns nascudes i criades a la província de Girona!
I com a novetat us oferim la possibilitat de cuinar-vos el vostre plat preferit. No te n’estiguis i encarrega-ho, estarem encantats de preparar-vos-ho. (També fem encàrrecs per colles)
Comandes per telèfon:
(+34) 972 63 05 60
o per Whatsapp: (+34) 616 28 96 37
Ens trobareu a la nostra botiga de Corçà
J.ROURA
C/ Marina, 17 – 17121 Corçà | Tel. (+34) 972 63 05 60
Horari de botiga
De dilluns a dissabte:
Matí de 08:30h a 14:00h
Tarda de 17:00h a 20:30h
1 comment
La tradicio de l’empresa J. Roura parteix l’any 1957, a Can Puig de Monells de la ma dels Avis que ja tenien una botiga de queviures on venien carn i embotits del seu bestiar de crianca i d’altres productes de l’hort i queviures. L’any 1979 obrim la botiga de Corca a partir de la qual es solidificara la trajectoria J. Roura, i l’any 1987 s’inaugura la sala d’especejament per donar resposta a la demanda de venda a l’engros a restaurants, hotels i altres carnisseries de la costa, sempre mantenint la qualitat familiar d’elaboracio artesanal.