J.Roura Embotits Artesans

Bloc

Notícies

Plats cuinats divendres 18 i dissabte 19 desembre

Aquests son els plats cuinats per emportar d’aquesta setmana, perquè pugueu seguir gaudint d’una bona menja des de casa i aquest NADAL no us falti de res!

Divendres 18 i dissabte 19 / 12 / 2020 teniu:Pues de porc amb salsa i all i julivert

  • Ànec guisat amb bolets Nou!
  • Pollastre el forn Nou!
  • Sèpia amb mandonguilles i pèsols
  • Cargols amb salsa Nou!
  • Canalons de carn amb beixamel i formatge
  • Canalons d’espinacs amb beixamel i formatge
  • Croquetes de diferents varietats: pollastre, rostit, bacallà, formatge de cabra amb ceps, d’espinacs amb formatge gorgonzola…
  • Caldo d’escudella

Sempre amb verdures del propi hort, i carns nascudes i criades a la província de Girona!

I com a novetat us oferim la possibilitat de cuinar-vos el vostre plat preferit. No te n’estiguis i encarrega-ho, estarem encantats de preparar-vos-ho. (També fem encàrrecs per colles)

Comandes per telèfon:

(+34) 972 63 05 60

o per Whatsapp: (+34) 616 28 96 37

 

Ens trobareu a la nostra botiga de Corçà

J.ROURA

C/ Marina, 17 – 17121 Corçà | Tel. (+34) 972 63 05 60

Horari de botiga
De dilluns a dissabte:
Matí de 08:30h a 14:00h
Tarda de 17:00h a 20:30h

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Fes la teva comanda on-line

Si vols que et preparem una cistella amb els productes que t'agraden, escriu-nos un correu i te la preparem.

Contacta-n's